Eurovac_Excel_Power_Vac_till_villor

 

 

Centraldammsugare CE serien finns i olika modeller från 1500W-2700W.

Alla centralenheter är utrustade med cyklonisk avskiljning och effektiva filter i samtliga modeller.

Med beprövad teknik har stor vikt lagts ner på att få fram en stilren design med kraftfull prestanda och hög driftsäkerhet.

Centralenheterna är avsedda att passa för alltifrån villor till kontor, hotell, daghem och andra offentliga inrättningar.

Centralenheterna levereras med ett stort urval av olika tillbehörspaket som standard och som passar de allra flesta applikationer.

23L stoftkärl med bekväm tömning med mikrofiber dammpåsar ingår som standard i samtliga modeller.

Samtliga centralenheter är utrustade med By Pass motorer som garanterar en lång livslängd.

Tillverkade i Sverige.

 

 

Center 004150-2

EUROVAC Center 3010 TS Long Life är utvecklad för större villor, daghem, kontor och frisörsalonger samt mindre textilföretag. Hjärtat i sugenheten är en kraftfull 3,0kW sidokanalfläkt som har en väsentligt längre livslängd än vanliga dammsugarmotorer. Du slipper onödiga servicekostnader på sugmotorn!

Sidokanalfläkten har driftstider upp till 15.000 timmar innan första serviceåtagande som mestadels består av smörjning av lager.
Sugenheten är extremt tystgående och kan monteras på golv eller vägg.
 
 
 
sugdosa
Istället för att släpa omkring en stor och otymplig dammsugare, kopplar man bara en lätt slang till lämpligt placerade sugdosor så centralt som möjligt i huset.
Ljudet minskar betydligt, men den största fördelen ligger på det hygieniska planet.

 

 

Centraldammsugare är inte bara en investering i hälsa, inomhusmiljö och förenklad städning. Centralenheterna levereras med 5 års motorgaranti.

Vårt monteringssystem är även planerat för gör-det-själv montering.